Bruiloft Dresscode - Cocktail - Dames Outfit combineren

Bruiloft Dresscode - Cocktail - Dames Outfit combineren

Heb je binnenkort een bruiloft en is het thema Cocktail? Wat doe je aan als gast op een bruiloft?

Je krijgt een uitnodiging voor een bruiloft binnen, en er staat op: Dresscode Cocktail. Afhankelijk van de locatie, kies je dan ook je outfit hiervoor. Er zijn een aantal dingen waar je wel op moet letten als het gaat om de cocktail dresscode. Hieronder leggen wij jou uit hoe je het makkelijkst een gepaste Cocktail outfit voor een bruiloft combineert.

 

 

Een cocktailjurk is net boven of net onder de knie en een paar hoge hakken en een clutch maken de outfit helemaal af. De dresscode cocktail vraagt om een vrouwelijke en sexy jurk. Bij de dresscode cocktail is er reden voor een feestje! Mannen dragen op deze feestjes een donker pak. Als dame heb je meer geluk. Je kunt namelijk eindelijk je favoriete feestjurkje uit de kast trekken. Draag een korte jurk met prachtige mooie pumps en leuke accessoires De dresscode cocktail is een moderne en feestelijke dresscode. Van de mannen wordt verwacht dat ze een zwart kostuum dragen met een witte blouse. Een stropdas is niet verplicht.

 

Een cocktail jurk valt vaak boven de knie en is lekker feestelijk. Deze korte jurk combineer je met je mooiste heels! Maak gebruik van accessoires zoals een opvallende clutch of schitterende sieraden. Ook kun je, als het wat kouder is, prima een panty aan onder je cocktailjurk. Als je niet zo'n fan van jurken bent, kun je ook prima voor een gaaf broekpak gaan, maar geef hier wel een vrolijke en feestelijke touch aan. Maak gebruik van zomerse accessoires of kies voor een felle kleur.

 

Kleuren en prints zijn zeker goed te doen bij de cocktail dresscode. Ook mag je best sexy gaan, met bijvoorbeeld decolleté. Let dan wel op dat je niet teveel van je benen laat zien. Kies voor het ene of het ander, zo blijf je classy en mooi in balans. Maak gebruik van mooie accessoires en mooie stoffen. Een cocktailjurk mag van een mooie luxe stof zijn. Toch hoeft een cocktailjurk niet duur te zijn. Kies voor een effen kleur en gebruik leuke pumps en matching accessoires om de outfit toch luxer te maken. Shop de mooiste jurken voor een bruiloft op onze webshop: https://www.bruiloftjurk.nl