Bruiloft Dresscode - Outfit Bruiloft Gast

Bruiloft Dresscode - Outfit Bruiloft Gast

Er zijn regels die voor iedere dresscode en voor iedere bruiloft hetzelfde zijn.

Bruiloft – Gast – Dresscode? De dresscode voor een bruiloft in de zomer

Zodra de maand mei in aantocht is, begint het trouwseizoen. De maanden mei, juni en september zijn ongekend populair voor bruiloften. Om ervoor te zorgen dat u er tijdens een bruiloft van uw familielid, vriend(in) of collega op en top uitziet, lichten we de dresscode voor een zomerbruiloft toe. Wanneer het aankomt op een bruiloft zijn er wat regels waar ook u zich aan hoort te houden. Er zijn regels die voor iedere dresscode en voor iedere bruiloft hetzelfde zijn. Door deze in acht te nemen, weet u zeker dat u de plank niet misslaat wanneer het aankomt op de dresscode voor een zomerbruiloft.

 

1: Houd je aan de dresscode

Wat de dresscode ook is: zorg er te allen tijde voor dat je je aan deze dresscode houdt. Het bruidspaar heeft een beeld voor hun grote dag en bepalen niet voor niets een dresscode voor een bruiloft. Als er maar 1 persoon is die zicht niet aan deze code zal houden dan zal dit zeker te zien zijn op foto’s en het is nu eenmaal de dag van het bruidspaar.

 

2. Geen Zwart!

Hoe prachtig een zwart jurkje ook is, het is niet geschikt voor een bruiloft. Een zwarte jurk wordt veelal geassocieerd met een begrafenis. Zorg dus dat je die prachtige zwarte jurk in de kast laat hangen. Op een bruiloft draag je nooit zwart en wit!  Om te voorkomen dat u het gedurende de dag te warm krijgt, is het verstandiger om voor een stof te kiezen zoals bijvoorbeeld katoen of linnen of viscose. Deze stoffen ademen meer, waardoor u het een stuk minder warm zult hebben. Onze jurken zijn ook allemaal gemaakt van viscose en daarom perfect voor een bruiloft.

 

 

4. Geen wit! Alleen de bruid mag wit dragen.

 

Er is slechts één persoon die deze dag wit draagt: de bruid. Deze ongeschreven regel is voor iedereen duideljk. Toch denken mensen vaak dat creme en beige ook een optie is. Maar wees hier voorzichtig mee. Wit, creme, beige is geen optie.

 

5 Geen Spijkerbroek

 

Een spijkerbroek is geen optie op een bruiloft. Ook die nette donkerspijkerboek mag nog even in je kast blijven hangen.  

Shop de leukste jurken voor een bruiloft op onze webshop!

 

 

https://www.ibizi.nl