Bruiloft - Dresscode Summer Chic - Outfit

Bruiloft - Dresscode Summer Chic - Outfit

Summer Chic is een van de meest populaire thema’s op bruiloften. Zoek je nog een leuke jurk en wil je weten welke kleding er bij Summer Chic Past?

Summer Chic

Summer Chic is een van de meest populaire thema’s op bruiloften. Maar wat draag je op een bruiloft? De nadruk ligt hier echter wel op zomerse kleding, waardoor het de uitstekende dresscode is voor een zomerse bruiloft. Combineer jouw zomerse jurk met een mooi paar pumps en mooie sieraden. Door zomerse kleding te combineren met chique elementen bent je simpelweg al klaar.

Als gast op een bruiloft kun je hier namelijk alle kanten mee op. De letterlijke vertaling is zomers maar chique en dit houdt in dat het allemaal niet te formeel hoeft, maar dat je ook niet verwacht zal worden in een strandjurkje met slippers of voor de mannen een korte broek met T-shirt. Summer chique is voor de vrouwen een mooie jurk of jumpsuit met pumps of voor de oudere dames een lange rok met een jasje in een zomerse kleur of met een leuke bloemenprint.

Een typische Summer Chic outfit wordt vaak geassocieerd maxi jurken, bohemian kleding en luchtige stoffen. Ook zijn de pastel kleuren en zomerse tinten erg populair. Draag je liever geen felgekleurde jurk? Dat is een probleem. Combineer jouw jurk met zomerse accessoires of een mooie zomerse hoed en sleehakken.

Bij een Summer Chic outfit mag je gebruik maken van prints. Kies een leuke bloemenprints en luchtige stoffen.

Stoffen zoals linnen en katoen hebben een zomers karakter. Deze stoffen laten veel lucht door, waardoor ze erg geschikt zijn voor gelegenheden in de buitenlucht.

 

 

Qua kleur zijn er in principe talloze mogelijkheden, al wordt typische zomerse kleding vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren. Onze mooie jurken zijn perfect voor een bruiloft en het thema Summer Chic. Alle jurken zijn gemaakt van Viscose dus ook perfect voor in de zomer.

Als je je kleedt volgens het kledingvoorschrift Summer Chique mag je best een beetje uitpakken, dus kies voor je favoriete zomerse kleur of een mooie print bij het uitzoeken van een nieuwe outfit. Ook met accessoires kun je veel combineren. Het belangrijkste van Summer Chic is dat je voor een mooie zomerse kleur gaat. Kies felle zomertinten, pasteltinten of een mooie print.

Een mooie lange jurk past erg goed bij de dresscode Summer Chique. Over de lengte zijn geen voorschriften, maar houdt wel in je achterhoofd dat je kleding een chique uitstraling heeft. Felle kleuren, prints en lange jurken passen goed in dit thema! Maak je outfit af met mooie sieraden of een clutch en schoenen in een felle kleur.

 

Welke schoenen draag je bij Summer Chic?

Kies voor mooie sleehakken of een mooie pump.

Shop de mooiste jurken voor het thema Summer Chic op onze webshop: https://www.bruiloftjurk.nl

Jurken Bruiloft Summer Chic
https://www.ibizi.nl